MIUICat, per fi pots disposar de MIUI en català

Compartir

Dins de l’extens món de les ROMs per a Android, una de les més conegudes és MIUI, una ROM d’origen xinès. MIUI destaca sobre totes les altres ROMs pel seu magnífic disseny i gran personalització, a més d’una gran fluïdesa i suport per a molts terminals.

Com ja he esmentat, MIUI és d’origen xinès, i com a tal, està en xinès… però al llarg del temps, s‘han anat creant comunitats d’usuaris de diferents països per a traduir MIUI als seus idiomes, fins a tal punt que ara per ara MIUI ja està traduïda a 21 idiomes! Per exemple, cal mencionar la gran comunitat que hi ha a Espanya (i tots el països de parla castellana) MIUIEs, on a part de proporcionar setmana rere setmana les ROMs traduïdes al castellà, administren Miuithemes i Miuiapps, on publiquen tot de temes per a MIUI a la primera i tradueixen i comparteixen eines a la segona.

I aquí arriba la bona noticia. Després de molts dies de feina, traduccions, correccions, cuina de ROMs, proves, errors, disseny i molt més, estem orgullosos de presentar la comunitat MIUICat, on estarem treballant día rere día per a poder prestar als usuaris de parla catalana, una autèntica ROM totalment en el nostre idioma.

Ara mateix, les ROMs de MIUICat ja són operatives, les podeu trobar a la nostra pàgina web, miui.cat, on a part de les ROMs, ens encarregarem de traduïr apps al català entre d’altres. Tot i això, MIUICat és una comunitat petita i ens aniria bé una mica d’ajuda, aixi que anima’t a col·laborar amb nosaltres, que al cap i a la fi, l’únic que volem és poder gaudir d’Android en català a tots els terminals possibles.

Imatges de la traducció de MIUICat

Formar part, què significa?

Significa col·laborar en certs aspectes. No us preocupeu, no cal treballar 10 hores al dia ni res per l’estil. A MIUICat necessitem gent amb ganes de col·laborar, que estigui diposada a traduïr algunes aplicacions, a fer articles a la web, o fins i tot cuinar alguna ROM 😉 Qualsevol ajuda, per petita que sigui, és bona, l’important és l’iniciativa i la il·lusió, per a què entre tots, poguem fer que una una de les millors ROMs, MIUI, estigui sempre en català.

Necessito ser un expert en android per col·laborar?

Res més lluny de la realitat, amb què simplement sàpigues català, ja pots ajudar a traduïr, ja que les eines que utilitzem són molt senzilles i no requereixen ni procés d’aprenentatge. Si ets dissenyador o fas anar el Photoshop (o semblant), també ens interessaria comptar amb la teva ajuda, i fer de MIUICat una cosa encara més bonica.

Bé, ara espero aver-vos convençut de col·laborar en el projecte, i si és així, us pregaria que contactessiu amb nosaltres, ja sigui per Twitter, Facebook, Google Plus correu electrònic (info@miui.cat) o per la pàgina web.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: