Presentada al CES! Ja tenim la Ubuntu-TV

Compartir

Després d’esperar la renovació del fracàs Google TV i el renovat Apple amb una televisió pròpia o això es rumoreja, Ubuntu ha presentat la seva televisió. Ubuntu TV!

L’anunci més sorprenen del CES d’aquest any ha estat el televisor amb Ubuntu. Finalment des de Canonical ens ensenyen l’imatge final del que seria l’interficie d’un televisor amb sistema operatiu Ubuntu. Ja van anunciar que volien saltar al món dels tablets i telèfons però han sorprès a tothom començant amb els televisors.

De les imatges que han sortit a la llum hi ha poc a comentar. Sorprèn la funcionalitat de gravació, però com sempre tot el software lliure té poc a fer amb qualsevol rival com ara Google TV (que pel nom ja té més seguidors) i Apple TV o iTV.

La integració amb altres plataformes per compartir contingut així com un potent motor de cerca son altres de les seves millors apostes en la presentació.

Canonical per altre banda, afirma que ja està amb conversacions amb diferents marques de televisors per a que a finals de 2012 puguin arribar a les llars dels usuaris. Prometen oferir tant contingut directe amb streaming i video sota demanda. Amb el mercat d’Estats Units i Xina en ment, Ubuntu TV s’oferirà de manera gratuïta als fabricants per poder competir amb Google o Apple, a més de la marca de televisors.

Molta sort des de www.imatica.org. Nosaltres seguim emitin notícies per vosaltres del CES i tot des de la pàgina especial de l’esdeveniment.


Més informació a Ubuntu TV
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: