Presentada la sectorial TIC de l’ANC

Compartir

En un acte celebrat ahir a Barcelona i que va comptar amb la presència com a ponent del periodista i director de Vilaweb, Vicent Partal, es va presentar la sectorials dels informàtics de l’Assemblea Nacional Catalana.

Ahir dijous dia 14, i a la nova seu de l’Assemblea Nacional Catalana, es va presentar la sectorial de noves tecnologies i informàtica d’aquesta entitat. L’acte fou conduït per Guillem Alsina, editor i director d’El Mur Tecnològic, a títol personal, i compta amb la presència de Carles Surià (secretari d’aquesta sectorial), Josep Colomer (coordinador de la comissió de sectorials dins l’Assemblea i formació, i membre del secretariat nacional), i el conegut periodista Vicent Partal (director de Vilaweb).

D'esquerra a dreta: Carles Surià, Guillem Alsina, Josep Colomer i Vicent Partal

D’esquerra a dreta: Carles Surià, Guillem Alsina, Josep Colomer i Vicent Partal

Colomer va destacar el paper de les sectorials dins l’estructura de l’ANC, mentre que Surià va presentar la sectorial TIC i els seus objectius. Per la seva banda, Partal va parlar sobre el paper que les xarxes socials han tingut fins ara per a l’objectiu independentista, i com podrien jugar a favor d’aquesta causa en un futur.

L’acte, l’accés al qual era lliure fou retransmès per Internet a través de streaming, i es pot tornar a veure des de la web de l’Assemblea.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: