Presentarà Apple el seu Tablet PC el dia 9?

Compartir

AppleLa companyia de Cupertino ha anunciat un esdeveniment a San Francisco per al dimecres vinent dia 9 de setembre en el qual hi presentarà “alguna cosa” relacionada amb el món de la música. Serà el tan desitjat Tablet PC que podria respondre al nom de Cocktail, o bé la renovació de la família d’iPod en la que s’hi inclouria càmera de fotos?

Redacció – Amb els habituals secretisme i misteri que envolten als nous llançaments de la companyia de Cupertino, aquesta ha citat a la premsa el proper dia 9 al Yerba Buena Center for the Arts de San Francisco per a un esdeveniment en el qual s’hi podria presentar un nou producte. La invitació no podia ser més misteriosa, ja que en ella només hi apareix una frase, una cita d’una cançó dels Rolling Stones: “It’s only rock and roll, but we like it”*. Analistes opinen que en aquest acte podria reaparèixer Steve Jobs (quelcom que Apple ha declinat confirmar o desmentir) per a presentar una nova línia d’iPod’s.

El Yerba Buena CenterPocs s’atreveixen a augurar la presentació del rumorejat Tablet PC de la companyia de la poma, ja que són molts els analistes que afirmen que Apple encara no està a punt per llançar un nou maquinari d’aquesta mena juntament amb els serveis que l’acompanyen, encara que els nois de Steve Jobs ja van sorprendre al món amb l’iPod i la iTunes Store quan molts analistes donaven l’entrada d’Apple en el sector de la venda directa de continguts com a quelcom impossible per allunyar-se del negoci de la informàtica. I a despit de les opinions, ho van fer i va resultar un èxit. Per això, per nadar sempre a contracorrent seguint els seus instints i deixant de banda el que recomanen els “experts” en un moment donat, és pel que no es pot descartar que la companyia es llanci a la piscina i presenti el dia 9 el seu nou producte… sempre que aquest realment existeixi, ja sabem que els rumors són simplement això, rumors.

El bon estat de salut financera d’Apple (les accions de la qual van caure des del passat setembre fins al març d’enguany, mes en què van començar a recuperar-se) fa que no sigui imperant per a la companyia de Cupertino presentar un nou producte per a revitalitzar la seva economia, pel què això constitueix un argument en detriment d’aquesta opció.

La majoria aposta per una nova gamma d’iPod’s que inclourien càmera de fotos, i un renovat iPod Touch que permetria gravar vídeo. Fins i tot alguns han arribat a afirmar l’extinció dels iPod’s no multitàctils amb l’excepció dels models més petits (com el Nano, al qual és materialment impossible dotar-lo de controls tàctils). Els defensors de la renovació de la gamma iPod recorden que les darreres presentacions importants d’aquesta gamma de productes es van produir al setembre del 2005 i del 2007, cada dos anys puntualment, pel què enguany tocaria.

Com sempre, i tractant-se d’Apple, només el proper dia 9 tindrem la resposta.

* Només és Rock and Roll, però ens agrada

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)