Presentem AtomBit 2.0, el germà gran d’ycom.cat

Compartir

Fa més d’un any, els mateixos creadors d’ycom.cat vam obrir Atombit, un blog en castellà relacionat amb les noves tecnologies i que ha sigut font d’inspiració del #projecteY. En pocs mesos es va posicionar com a referent a la xarxa espanyola, aconseguint un nombre creixent de visites i seguidors. Ara ha arribat el moment d’integrar-lo al projecte i consolidar-lo com a blog referent.

Aquesta professionalització passa primer de tot per una aposta clara pel disseny, amb una nova marca gràfica y una renovació total del web. El nou aspecte que presenta Atombit a partir d’ara trenca amb els esquemes tradicionals dels blocs, donant major importància al contingut que es mostra en un entorn minimalista, en el qual es prescindeix de les distraccions per al lector habituals en altres mitjans. És molt semblant i està inspirat en YCOM, però amb millores a partir de l’experiència i l’anàlisi de conversions que hem estudiat en els 7 mesos de vida del portal en català. De fet, aquestes millores, la gran majoria, seran aplicades en l’actualització que rebrà ycom.cat en les properes setmanes.

Pel que fa als continguts, el nou Atombit seguirà tractant com sempre la ciència i la tecnologia, però ampliant horitzons, fent-se ressò de tot allò relacionat amb l’actiu món del 2.0, el socialmedia i la nova era digital, amb un contingut especialitzat que no renuncia al públic generalista.

Al costat dels continguts i l’estètica, també es renovarà l’organització interna, tant a nivell de continguts com de procediments i personal. El sistema publicitari del #projecteY es veurà reforçat amb la xarxa ycom-atombit, que es retroalimentaran d’articles i visites, un plus més pels anunciants que sortim a buscar a partir d’ara. Amb tot això, busquem professionalitzar els dos portals i seguir apostant pels projectes que volem tirar endavant, com ara els esdeveniments o la formació. Amb aquesta unió volem multiplicar els nostres recursos i la capacitat per generar més i millor contingut.

També ens veiem reforçats per l’acord de col·laboració amb Atoom Studio, l’empresa referent del sector 2.0 a Catalunya, responsables de la imatge i les webs, així com el manteniment i la promoció. Amb oficina situada al centre de Barcelona, nou personal i una forta inversió, el #projecteY espera créixer en els propers mesos.

Feu un cop d’ull: www.atombit.es

LLEGEIX LA NOTÍCIA EN CASTELLÀ I AMB MÉS DETALLS.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: