President de Foxconn confirma televisor d’Apple

Compartir

El fabricant taiwanès és el principal subministrador per a la companyia de Cupertino.

Terry Gou, president de Foxconn, va declarar en una roda de premsa celebrada la setmana passada que la seva companyia serà l’encarregada de construir el televisor d’Apple, a la que alguns ja han posat el nom d’iTV, segons relata el rotatiu en línia China Daily.

El possible interès d’Apple per dissenyar i comercialitzar un televisor intel·ligent propi va sortir a la palestra després de la mort de Steve Jobs i arran del seu llibre biogràfic, en el qual el cofundador de la companyia va deixar a entendre que havia concebut un nou concepte de televisor.

D’aleshores ençà, s’especula amb les capacitats que podria tenir aquest aparell, essent el control per veu emprant la mateixa tecnologia de Siri, una de les apostes que gairebé tothom està donant per bona.

Gou, però, no va donar a conèixer detalls tècnics concrets d’aquest aparell.

La referència a les declaracions del president de Foxconn surten al capdavall de pàgina de l’article del China Daily, i malgrat que la publicació dóna més rellevància a la inauguració de la nova factoria del fabricant taiwanès, les seves paraules han tingut més ressò a la premsa nord-americana i europea.

Malgrat tot, no podem considerar això com una confirmació definitiva de les intencions d’Apple, encara que sí una dada a tenir en compte pel protagonista d’aquestes paraules.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: