Primer vídeo in-game de GTA V

Compartir

Rockstar ens ha presentat aquesta tarda el primer vídeo de Grand Theft Auto V amb imatge real del joc. A la notícia en podreu veure l’enllaç.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Rockstar Games ens ha estat posant les dents llargues els últims mesos a base de captures de pantalla i vídeos de presentació de personatges o algun tràiler, però mai abans havíem pogut gaudir d’imatges de joc real. Per fi avui ho hem pogut veure i el resultat és sorprenent.

Grand Theft Auto IV va ser un dels jocs més esperats de 2008. Després de 5 anys la història es repeteix amb Grand Theft Auto V, joc amb el que Rockstar Games segueix apostant per les plataformes de consoles actuals, PlayStation 3 i XBOX 360, pel que en un principi no el veurem a la nova generació.

Són gairebé 5 minuts de vídeo que a molts ens fa desitjar que acabi ja l’estiu i ens plantem al setembre per poder fer-nos amb ell. Si no em creieu mireu per vosaltres mateixos i comenteu què us ha semblat.

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: