Primera Campanya Solidària STIC.CAT

Compartir

Els beneficis de la primera edició es destinaran a la Fundació Banc dels Aliments.

Nota de premsa – L’Associació Societat Tecnologies de la Informació i la Comunicació (www.stic.cat) impulsa aquest any la Primera Campanya Solidària, a benefici de la Fundació Banc dels Aliments (www.bancdelsaliments.org). STIC.CAT promou aquesta campanya per ajudar econòmicament el Banc dels Aliments, una fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam d’aquí, i evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn immediat.

Aquesta iniciativa pretén combatre la crisi econòmica que afecta la nostra societat, ajudar els més desfavorits i consisteix en una recollida de diners, que s’entregaran a Banc dels Aliments en un acte que se celebrarà el 10 de desembre a Barcelona, a l’Hotel Porta Marina. La informació puntual de la campanya es podrà seguir a través del web www.stic.cat/solidaritat.

Les persones que vulguin participar en aquesta campanya d’STIC.CAT poden fer un ingrés mínim de 10 euros al compte corrent de “la Caixa” 2100–0002–54–0201614284. Una vegada feta l’aportació, les persones que ho desitgin poden enviar un correu a stic.cat@gmail.com per demanar que volen assistir a l’acte del 10 de desembre, que comptarà amb la conferència de l’escriptor i professor d’Esade Àlex Rovira.

L’esdeveniment del dia 10 de desembre començarà a 2/4 de 8 del vespre. En aquest acte se sortejaran entre els assistents diferents regals que particulars, empreses i entitats hauran cedit per a l’ocasió.

La recollida de fons es donarà oficialment per tancada el 31 de desembre.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)