Primeres dades de vendes i ús de PlayStation 4

Compartir
Les vendes de PlayStation 4 ja tenen xifres. 2,1 milions d’unitats venudes entre Europa, Austràlia i Amèrica Llatina avalen seu exitós llançament.

ps4_emtSony ens ha anunciat aquesta xifra, que es va assolir l’1 de desembre de 2013. Això inclou les 700.000 unitats venudes entre Europa i Austràlia el dia 29 de novembre, dia oficial de llançament. Recordem que PlayStation 4 va sortir al mercat el 15 de novembre als Estats Units i Canadà i el 29 de novembre a Europa, Austràlia i Amèrica Llatina, trobant-se disponible, doncs, en 32 països de tot el món.

“El llançament de PlayStation 4 ha estat el millor llançament en la història de PlayStation als Estats Units, repetint l’èxit a Europa, Austràlia i Amèrica Llatina”, segons paraules d’Andrew House, president de Sony Computer Entertainment. “La demanda continua sent molt alta i supera el nombre d’unitats disponibles, estem treballant per poder proveir el mercat dels nostres venedors durant aquestes festes. Estem molt agraïts per la passió dels fans de PlayStation i volem agrair el seu suport continuat”.

Els usuaris de PlayStation 4 han rebut amb entusiasme les capacitats socials que ofereix la nova consola de Sony, fent un gran ús dels serveis d’Ustream i Twitch i compartint contingut mitjançant Facebook i Twitter. Han utilitzat el botó “SHARE” en els jocs, més de 6,5 milions de vegades.

En agraïment, PlayStation vol dedicar el següent vídeo a tots els jugadors.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: