PROCATTIC 2013 no arriba al seu objectiu a Verkami, però se celebrarà igualment

Compartir

l’Auditori del Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra acollirà la trobada aquest vinent 19 de juny, malgrat que la recollida de fons a Verkami no ha arribat a bon port.

Sergi Lòpez a l'edició del 2012 del PROCATTIC

Sergi Lòpez a l’edició del 2012 del PROCATTIC

La trobada presencial PROCATTIC 2013 es celebrarà “peti qui peti”, podríem dir, després que la campanya de recollida de fons per a la seva celebració a través de la popular plataforma Verkami -i a la qual des d’aquest rotatiu vam col·laborar- no hagi reunit els 21.450 euros que s’havia posat com a fita.

De fet, i malgrat l’èxit d’afluència de públic de l’anterior trobada, que va reunir prop de 500 professionals a l’edifici Media-TIC i de les expectatives creades amb l’objectiu de duplicar aquesta xifra, la campanya de recollida de fons en format crowdfunding (per donacions populars) ha recaptat tan sols una quarta part de la xifra fixada. Els motius? Probablement la crisi, que ha afectat també durament el sector tecnològic, que si bé en xifres macroeconòmiques no l’ha patit tant com en altres casos, individualment, els professionals i les seves famílies si que l’estan patint.

Però, fent-se forts per sobre de les dificultats, els organitzadors del PROCATTIC no es fan enrere, i la trobada es celebrarà igualment tal i com estava previst, el dia 19 de juny i ja s’ha donat a conèixer l’escenari: l’auditori del campus de comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, al carrer Roc Boronat del Districte 22@, el barri tecnològic de la capital catalana.

També s’ha confirmat la presència del Conseller d’Empresa i Ocupació, Honorable Senyor Felip Puig, que clourà l’acte. Abans d’ell, i després de la benvinguda protocol·lària de Sergi Lòpez (fundador de PROCATTIC) i de Dídac Lòpez (President de l’Associació de Tècnics d’Informàtica – ATI), parlaran entre d’altres Oriol Bes (Founder Institute), o Jonàs Sala (CEO de Verkami). Queden encara alguns ponents pendents de confirmar.

La xifra d’assistència també baixarà notablement: de l’objectiu d’un miler de persones, es passa a les 320 de l’auditori de la UPF. Les inscripcions es realitzaran per rigorós ordre d’arribada a través de la web del PROCATTIC.

El PROCATTIC d’aquest any està dedicat als emprenedors de base tecnològica, i ha estat confirmada per l’organització l’assistència de dos importants grups d’inversors.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: