ProCatTic obté el suport de LinkedIn i la UOC

Compartir

Tot un pes pesant dins del món de les xarxes socials s’afegeix als nombrosos suports que ja ha rebut la comunitat dels professionals TIC catalans i, més concretament, la seva trobada de desvirtualització que es celebrarà a Barcelona el proper 6 de juny.

ProCatTic

L’equip de ProCatTic ha anunciat que la xarxa social LinkedIn (que acull tot el networking d’aquesta comunitat de professionals catalans de les noves tecnologies) s’ha afegit a l’esdeveniment de desvirtualització que el grup prepara per al proper dimecres 6 de juny a Barcelona.

La trobada comptarà amb la presència de Francesc Arbiol, Senior Account Executive de la companyia, que farà una presentació de la plataforma tecnològica, a més d’introduir als assistents a les darreres novetats de la xarxa social i explicar-ne l’estratègia a l’Estat Espanyol. L’assistència d’Arbiol es produeix tot just dos mesos després que linkedIn obrís la seva primera oficina a Espanya, la vuitena amb la que compta a Europa.

A més, això converteix a ProCatTic 2012 en el primer esdeveniment de desvirtualització d’un grup de LinkedIn que compta amb la presència d’un representant de la mateixa empresa a l’Estat Espanyol.

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) s’afegeix a La Salle Universitat Ramon Llull com a patrocinador Premium, a més d’altres entitats i empreses que s’han afegit com ara el COETIC (Col·legi Oficial d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya) o Ahead Community.

Recordem als nostres lectors que nosaltres mateixos, www.imatica.org, també ens hem convertit en patrocinadors de l’esdeveniment, i que allà ens hi podreu trobar el vinent 6 de juny.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: