ProCatTic supera les 500 inscripcions

Compartir

La reunió de desvirtualització dels professionals catalans de les TIC presenta el programa d’actes definitiu i supera totes les expectatives pel que fa a assistència.

La trobada presencial (de desvirtualització) del grup de Professionals Catalans de les TIC (ProCatTic) nascut a LinkedIn que es celebrarà el proper dimecres dia 6, ha assolit un èxit inesperat en arribar ja a la xifra de 500 inscrits.

El grup de LinkedIn compta amb un total de 6.600 professionals de tots els àmbits de les noves tecnologies (que són molts), i té quatre anys d’existència.

L’Associació de Tècnics d’Informàtica (ATI) va posar-se a finals de 2011 en contacte amb el creador del grup, Sergi López, per tal de cooperar i aportar assessorament i infraestructura per fer realitat aquesta trobada presencial. Fruit d’aquesta col·laboració, l’esdeveniment es durà a terme el proper 6 de juny a l’Edifici MediaTIC, del districte barceloní 22@.

L’esdeveniment ha triat l’eslògan “Arriba la Primavera TIC”, segons el fundador del grup, Sergi López, “per donar una continuïtat simbòlica a les primaveres àrabs de l’any passat, que van suposar un corrent nou per canviar els sistemes allà establerts”. El paral·lelisme es vol portar a l’àmbit TIC i als Països Catalans, un sector que, en paraules de Dídac López, president de l’ATI, “està present transversalment en la majoria de les activitats d’àmbit tant professional com privat”.

Els organitzadors de l’esdeveniment coincideixen que la trobada presencial ha d’ajudar a demostrar que al país existeix capacitat, coneixement, professionals i actitud perquè les TIC siguin considerades un motor de desenvolupament, i que les professions relacionades amb les TIC tenen present i futur.

L’acte comptarà amb una primera part dedicada a diverses ponències al voltant de les TIC, les xarxes socials i l’ocupabilitat. Els assistents podran escoltar de primera mà les darreres novetats i l’estratègia a Espanya de LinkedIn, gràcies a la presència de Francesc Arbiol, Senior Account Executive de la companyia. També es comptarà amb la presència de Genís Roca, soci director de Roca Salvatella, companyia de consultoria que ajuda les empreses a desenvolupar el negoci i els seus equips mitjançant estratègies a la xarxa; amb l’emprenedor català Xavier Verdaguer, que aportarà la seva visió i experiència com a creador de diversos projectes empresarials de base tecnològica tant a Catalunya com a Silicon Valley; i amb Rosaura Alastruey, experta en networking i ocupabilitat 2.0.

Les ponències es completaran amb les intervencions dels organitzadors de l’esdeveniment, Sergi López, creador del grup Professionals Catalans de les TIC i Dídac López, president de l’Associació de Tècnics d’Informàtica. També es presentaran les principals conclusions de dos estudis al voltant de l’ocupabilitat i les perspectives del sector a Catalunya, a càrrec del Cercle Tecnològic de Catalunya (Ctecno) i de l’empresa jobandtalent. La cloenda anirà a càrrec de Carles Flamerich, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Al marge del programa de conferències, els assistents podran participar d’una activitat de networking coordinada per l’empresa catalana Gettingcontacts!, que fa possible que les trobades professionals siguin efectives gràcies a la creació d’una agenda prèvia.

Recordeu que des de www.imatica.org oferim el nostre suport actiu a aquesta iniciativa, de la qual en som patrocinadors.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: