Programa 4: Samsung i el català, Premis Blocs i Gadwoman

Compartir

El programa d’avui hem estat parlant del tema d’#androidcatalà amb el Marc, sobre els Premis Blocs 2012 i STIC amb la Trina Milan i sobre @Gadwoman amb la Toñi Herrero entre d’altres coses.

Avui hem estat a Constantí Radio per complir com cada setmana amb el nostre programa especial de tecnologia. Avui ha estat un programa per comunicar-se i presentar nous serveis.

Hem iniciat el programa amb el “noticiari” resumint el millor de la setmana anterior i comentant els més destacats. Després hem anat al gra. Hem parlat amb en Marc, col·laborador de la casa i co-fundador d’Ebreandroid.cat, sobre el tema del dia #androidcatalà.

Hem destacat que Samsung no ofereix el català als seus terminals i altres marques si. En Marc ens ha explicat com seguirem endavant i justament comentàvem que ens encantaria que grans mitjans de comunicació se’n fessin ressò i taxan! El diàri Ara amb la seva entrada i ara mateix el 324 acaben de fer presència en la tasca. #androidcatalà ja és Trending topic a Catalunya.

Després hem passat a parlar amb la Trina Milan, directora d’STIC i dels Premis Blocs Catalunya. Hem explicat què són els Premis, què fa STIC i tots els detalls de la nova edició que serà amb final a Reus el dia 5 d’octubre.

I per acabar hem conversat amb la Toñi Herrero, cofundadora de Gadwoman, primer portal que neix per ajudar a les dones o el sector femení a trobar el seu lloc més detallista a Internet.

Ens podeu escoltar entre setmana a Constantiradio.cat en directe els dilluns de 16:30 a 17:00. Ens reemeten també a Constantíradio.cat els dimarts a les 22:00 i col·laborarem amb Alpicatradio i estarem amb ells els dijous de 9:30 a 10:00 del matí i els diumenges de 16:30 a 17:00!

Moltissimes gràcies

Pàgina web oficial STIC i Premis Blocs http://www.stic.cat/

Pàgina web oficial d’Ebreandroid http://ebreandroid.cat/

Pàgina web oficial de Gadwoman http://www.gadwoman.com/


 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: