Programa 6: #stjordivalls, Instagram, Facebook, PSVita, GalaxyTab i molt més

Compartir

Ja tenim tret del forn el nou programa de ràdio de l’Espai Imàtic per a tothom. Parlem d’Instagram, us expliquem que és #stjordivalls, PSVita, Galaxy Tab 7.7 i molta tecnologia més. Ah! si!, i el més important: en català!!

Avui hem parlat de moltes coses ja que hem tornat de vacances amb moltes energies! Us hem explicat el que pot ser un punt i a part dels terminals amb la presentació del Galaxy S3 a Londres, hem fet una mica de poble explicant el relat de llibres via Twitter que ha organitzat @VisitaValls amb quatre lliberies i el hashtag #stjordivalls i hem refrescat moltes noticies que ja teniu disponibles al podcast i podeu escoltar-nos:

Ens podeu escoltar a diferents hores durant tota la setmana, començant el dimarts a Constantí Radio a les 10 de la nit, i per Internet a constantiradio.cat. Després a Ona Valls els dimecres a les 12:30 del migdia per l’emisora 107.6 de la FM.

I finalment, a la zona de Lleida gràcies a Alpicat radio durant el dijous al matí a les 9:30 i els diumenges per fer baixar el dinar a les 4:30 de la tarda a l’emisora 107.9 de la FM i a alpicatradio.com.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: