Programa número 3: eShow, Com Access i una mica de tot

Compartir

Avui el podríem anomenar “el programa de lliçons”. A banda de passar una bona estona, hem après a valorar i a saber que tota web pot ser accessible per a tothom. Gràcies a Com Access per aproximar-ho a tothom i a en Marc Corredera que ja s’està convertint en el nostre col·laborador oficial.

Avui programa número 3 en directe a Constantí Radio, 97.9 de la FM a Tarragona i a banda de passar una bona estona, hem aprés a valorar (com he dit al mini-resum) el que tenim de la mà de la feina de Com Access. A part, també hem fet resum de la setmana passada i introduït que aquest dijous 22 tindrem la nova versió dels ocellets disponible, Angry Birds Space.

Després de destacar tot el més important hem parlat amb en David i el Marc Corredera sobre l’eShow de Barcelona que hi vam assistir tots en persona i no ens va fer tot el gust que ens pensàvem. Hem parlat de Flutter que és una eina per comunicar-te amb moviments amb el nostre Mac (només amb l’iTunes de moment), hem parlat d’Ice Cream Sandwich i que en Marc d’EbreAndroid s’incorpora a l’equip en la categoria d’Android.

I l’apartat que ens hem fet més ressó. Com Access que ens fa una Internet més accessible per a tots, sobretot per les persones que tenen alguna discapacitat. Podeu trobar més informació de l’empresa Com Access a la seva web i l’última feina feta per l’Ajuntament de Barcelona,Barcelona Access, accessible per a tothom.

Ara també estem molt contents d’anunciar que ens podreu trobar a la zona de Lleida gràcies a Alpicat Radio durant aquesta setmana a la freqüéncia 107.9 de la FM. Moltissimes gràcies a tots.

Sempre connectats

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: