ProjectGlass, les ulleres socials de Google oficialitzades

Compartir

Fa un parell de mesos va sorgir el rumor d’unes ulleres socials o amb vida de la casa del buscador. Ara es fa oficial i amb el vídeo deixa somiar bastant.

Després d’observar el vídeo què n’opineu? Té funcions infinites i sense límits. Les noves ulleres interactives de Google són una passada. Ens pensàvem que no estàvem al futur fins que hem vist arribar aquest nou gàdget.

Des de Google la tecnologia ha de tenir una finalitat, i aquesta és que ha de treballar per a nosaltres, ens ha de facilitar una feina, ajudar-nos a finalitzar qualsevol tasca. Google ha fet oficial unes ulleres que fan més que ajudar. Ens solucionen la vida.

El projecte està en desenvolupament i és molt innovador. Coses com poder veure el temps o missatges en forma de notificacions, aturar el so, enviar localitzacions, trucar, vídeo trucades, compartir fotografies, TOT el que t’imagines, serà teu.

Estem a l’espera de més noticies sobre aquest Project Glass que podeu seguir a Google+ a la seva pàgina oficial.

No sabem quant trigarà en arribar al consumidor final, potser anys, però és un pas de gegant per portar el futur a cada casa.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: