Publiquem el primer calendari independent d’esdeveniments tecnològics

Compartir

S’hi publicaran esdeveniments de tota mena relacionats amb les noves tecnologies, des de fires a conferències passant per “parties” i llançaments de productes.

Redacció – Amb l’ànim de contribuir una mica més al coneixement i popularització de les noves tecnologies i la cultura tecnològica, www.imatica.org llança el que serà el primer calendari tecnològic independent, en el qual s’hi recolliran les dates de tots els actes que s’organitzin relacionats amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

Aquesta nova iniciativa neix amb l’ànim de proporcionar un servei a la societat, emmarcat en la missió que ens hem fixat de popularitzar les noves tecnologies i donar a conèixer informacions que tot sovint són molt desconegudes per al gran públic en general i ignorades pels grans mitjans de comunicació no especialitzats, però que no per això manquen d’interès.

Diem que aquest calendari és independent perquè no es troba vinculat a cap empresa en concret ni a cap plataforma informàtica determinada, sinó que neix amb l’ànim d’oferir un “popurri” d’informacions sobre totes les plataformes i iniciatives, tan entrin en el camp del maquinari com del programari. Així, esdeveniments com ara congressos, fires, conferències, parties, llançaments de nous productes o, fins i tot, efemèrides, tindran cabuda en aquest calendari.

Per a la seva realització s’ha emprat el servei Google Calendar, molt flexible i que permet publicar els calendaris en qualsevol pàgina web, així com publicar de forma automàtica les cites des d’allà on siguem.

De moment, el calendari començarà buit o pràcticament buit, i s’anirà omplint durant les properes setmanes i mesos amb un reguitzell d’actes. Des d’aquestes ratlles també ens volem adreçar als organitzadors d’esdeveniments i a les empreses d’informàtica de qualsevol mida per a què ens enviïn a la nostra adreça general de contacte la informació dels actes que organitzin o del llançament dels seus productes. També demanem comprensió, ja que si bé ens agrada la feina que fem i mirem de fer-la el millor possible, també és cert que tirar endavant una iniciativa d’aquesta mena requereix una despesa de recursos que potser no sempre podrem assumir al moment, així que pot ser que alguns actes triguin alguns dies en sortir publicats. També aprofitem l’avinentesa per demanar a totes aquelles persones que ens enviïn informació sobre els actes, que ens incloguin una URL (adreça d’un lloc web) amb més informació sobre l’acte o actes, el què serà una condició indispensable per a la seva inclusió a la nostra base de dades.

Des d’ara, queda a la vostra disposició el nostre nou calendari, al qual podreu accedir a través de la icona situada a la barra lateral esquerra, just a sota de les diferents categories de continguts que podeu trobar en el nostre lloc web.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)