Publiquem l’anuari de notícies del 2009

Compartir

www.imatica.orgUn complet resum de tot allò que va passar al llarg de l’any passat, indispensable per a la biblioteca de qualsevol aficionat a les noves tecnologies.

Anuari www.imatica.org 2009Redacció – Com cada any a aquestes alçades, la redacció de www.imatica.org s’enorgulleix de presentar-vos el nostre anuari de notícies, el recopilatori de tot allò que s’ha publicat al llarg dels dotze mesos del 2009.

L’anuari es presenta en forma de document PDF amb un total de 491 pàgines, de les quals 476 són de contingut (corresponent la resta a índexs, publicitat, etc.). En aquestes pàgines es reflecteixen ordenades per data del butlletí, totes les notícies publicades en el nostre lloc web www.imatica.org al llarg del 2009.

Aquest resum de l’any permet seguir l’evolució de temes tan interessants i que tant han impactat en el seu moment com el llançament de Windows 7, l’anunci del Chrome OS, l’adquisició de Sun Microsystems per part d’Oracle, la guerra dels navegadors i dels cercadors a Internet, l’auge de les xarxes socials en general i de Facebook en particular, o els primers rumors sobre el que, ja aquest any, seria l’iPad.

La descàrrega de l’anuari és lliure i gratuïta, i l’ús dels seus continguts en altres mitjans depèn de la llicència sota la qual s’ha publicat cada article, malgrat que la seva gran majoria estan disponibles sota llicència copyleft.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina