Publiquen ‘jailbreak’ per a Windows Phone 7

Compartir

Windows Phone 7Permet la instal·lació d’aplicacions que no es troben al Marketplace, la botiga virtual d’aplicacions de Microsoft per al seu sistema operatiu mòbil.

Redacció – ChevronWP7 és un unlocker, una eina que trenca la limitació imposada pel fabricant (en aquest cas del programari, Microsoft) i deixa el smartphone obert a noves funcionalitats i/o possibilitats, ampliant amb això les seves possibilitats en alliberar més el seu potencial.

Microsoft imposa que només es puguin instal·lar en els smartphones amb el seu nou sistema operatiu aplicacions procedents de Marketplace, la seva botiga virtual d’aplicacions. Això impedeix, per exemple, que qualsevol de nosaltres pugui executar un programa creat per nosaltres mateixos, descarregat directament d’Internet o, simplement, que no hagi estat aprovat per la companyia de Redmond per a la seva distribució.

ChevronWP7 permet, amb uns pocs clics de ratolí, alliberar tot el potencial del terminal, facilitant fins i tot el rebloqueig del smartphone si així es desitja.

Hem d’advertir que l’ús d’aquest tipus d’eines poden tenir efectes no desitjats sobre el nostre terminal, ja que aquest pot no haver estat provat amb aquest programari o tenir instal·lada una versió del sistema amb què no funciona bé i que tampoc ha pogut ser provada. El seu ús depèn, en darrera instància, de la voluntat de l’usuari.

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina