Qualcomm ataca el processador Exynos 5 Octa de Samsung

Compartir

La presentació de la companyia sud-coreana va superar a l’aposta de la companyia de Paul Jacobs, convertint-se en una de les grans estrelles d’aquest passat CES.

Paul Jacobs, CEO de Qualcomm, en el darrer CES

Paul Jacobs, CEO de Qualcomm, en el darrer CES

La presentació del nou microprocessador Exynos 5 Octa de vuit nuclis per part de Stephen Woo, President de la divisió de components de Samsung, fou un dels moments estel·lars del CES 2013, deixant en un segon pla la presentació que Paul Jacobs, CEO de Qualcomm, va fer dels nous processadors de la companyia nord-americana, Snapdragon 600 i 800, de quatre nuclis cadascun.

Ara, Jacobs (de viatge a la Xina) ha contraatacat deixant anar algunes perles sobre els nous processadors de Samsung afirmant que es tracta d’un truc publicitari, a més de publicitat enganyosa, i que en realitat no s’utilitzarien els 8 nuclis del processador, si no només 4.

Segons Jacobs, en cap moment s’empraran els 8 processadors en els terminals Samsung, ja que només es pot utilitzar un processador en cada instant. Quan es canvia i s’utilitza l’altre, l’anterior deixa de funcionar. Jacobs també va comentar els motiu pels quals creu que Samsung utilitza dos processadors: perquè no ha aconseguit que el de quatre nuclis amb arquitectura Cortex-A15 d’alt rendiment tingui un consum energètic normalitzat. Si ho hagués aconseguit, només utilitzar aquest processador suposaria rebaixar l’autonomia de manera espectacular.

Essent veritat o no, el nou processador de Samsung es veurà en el futur terminal Galaxy S4 que tant s’espera.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: