Qualcomm i HP mostren el primer smartbook del món basat en la plataforma Snapdragon i el sistema operatiu Android de Google

Compartir

MaquinariQualcomm ha anunciat que està treballant amb Hewlett-Packard en el disseny d’un smartbook basat en Android. En el disseny d’aquest dispositiu, basat en el xipset Snapdragon QSD8250 de Qualcomm, s’hi integra un processador Scorpion que permet aconseguir velocitats de fins a 1GHz.

Agències El dispositiu permet una llarga vida de la bateria, connectivitat 3G i Wi-fi, una interfície d’usuari intuïtiva i altres característiques que satisfan les necessitats dels consumidors que estan constantment connectats i tenen un estil de vida mòbil. HP va realitzar una demostració de la tecnologia del dispositiu durant els esdeveniments Pepcom Digital Experience i ShowStoppers dins de la fira internacional d’electrònica de consum (CES) 2010 de Las Vegas.

La plataforma Snapdragon de Qualcomm proporciona importants avantatges competitius als nostres clients, permetent-los un rendiment òptim, connectivitat ubiqua i capacitats multimèdia en dispositius que comprenen des de mòbils a smartbooks”, afirma Luis Pineda, vicepresident sènior de Gestió de Productes de Qualcomm.

La col·laboració amb socis com HP aportarà als nostres usuaris una experiència de connexió més valuosa”. “HP porta molt de temps oferint als consumidors una qualitat excepcional”, va indicar Steve Manser, vicepresident primer de Personal Systems Group a HP. “En combinar les característiques úniques del xipset Snapdragon de Qualcomm i el sistema operatiu Android, HP està desenvolupant un tipus de dispositiu mòbil completament nou i dissenyat per a consumidors que viuen gran part de la seva vida online”.

La plataforma Snapdragon de Qualcomm ofereix una combinació sense precedents de rendiment de processament mòbil, un consum energètic optimitzat i unes potents funcions multimèdia dins d’un únic xip. Aquesta plataforma permet la introducció de més funcions en els telèfons intel·ligents i el desenvolupament d’un nou tipus de dispositiu anomenat smartbook.

Els smartbooks funcionen tot el dia amb una única càrrega de bateria i ofereixen els aspectes més positius de l’experiència amb smartphones: connectivitat constant, funcions immediates i interfície personalitzable. Tot això en un dispositiu amb una pantalla de grans mides. De moment, no hi han fotografies de l’aparell ja que es tracta d’un prototip.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)