Quin va ser el teu primer tweet?

Compartir

Twitter posa a disposició dels internautes una eina que rescata el seu primer tweet en el servei de microblogging.

La xarxa de microblogging Twitter està d’aniversari. Concretament són vuit els anys que han passat d’ençà que el servei de l’ocellet blau veiés la llum el 21 de març del 2006.

I, per celebrar-ho, ha posat en línia una eina que ens permet rescatar el primer tweet publicat de qualsevol perfil.

Aquesta eina, una pàgina web, ens permet introduir el perfil que vulguem, i no només el nostre (necessitarem simplement un nom d’usuari, no cal entrar en el compte que vulguem examinar), i ens retorna el primer tweet publicat en aquest.

Twitter ha suposat un canvi en la manera en la que ens informem. És la xarxa social de la informació instantània, en la qual es retransmeten a través de missatges de text curts el que va passant a temps real en esdeveniments, crisis o qualsevol altre esdeveniment. En definitiva, un canvi en la manera en què ens interrelacionem.

Primer tweet d'El Mur Tecnològic

Primer tweet d’El Mur Tecnològic

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: