Rapidshare i Mediafire no surten a Google

Compartir

Es curen en salut per no ser perseguits per la justícia com ha passat amb Megaupload.

Amb la caiguda de Megaupload, les empreses d’emmagatzemament d’arxius van començar a posar traves i a canviar les seves polítiques per evitar passar per la mateixa situació que la cèlebre iniciativa de Kim Dotcom, caiguda en desgràcia.

Ara, dues de les grans conegudes com són Rapidshare i Mediafire han vist com el seu tràfic ha augmentat. Així doncs, tement que els ulls de les autoritats es puguin fixar ara en elles, aquestes dues companyies han decidit no indexar els seus enllaços cap a Google per evitar cridar excessivament l’atenció.

Segons comenten a Ghack.net, en fer alguna cerca a Google cap a continguts de Mediafire o Rapidshare, surt un error 381, però es pot accedir a l’enllaç directament un cop s’ha entrat a la web.

L’operació policial contra Megaupload i les seves conseqüències posteriors han revolucionat completament el sector de les empreses que ofereixen emmagatzemament a la Xarxa i descàrregues, ja que fins ara s’emparaven en què no eren responsables del què penjaven els usuaris. Els responsables de Megaupload seran portats a judici fins i tot comptant amb aquesta premissa, pel què ara toca a aquesta mena de serveis replegar-se i repensar les seves estratègies de defensa legal.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: