Raymond J. Lane dimiteix com a president d’HP

Compartir

Per les pèrdues milionàries que porta la companyia des del 2011.

Després de reflexionar sobre la votació dels accionistes del mes passat, he decidit dimitir com a president executiu per reduir qualsevol possible element de distracció en la transició que du a terme HP” va explicar Lane per a justificar la seva decisió d’abandonar la companyia.

Raymond J. Lane ha presentat la seva dimissió, i el motiu són les pèrdues acumulades des del 2011 per la compra d’Autonomy. Segons HP, en el seu exercici fiscal del 2012 va tenir unes pèrdues de 12.650 milions de dòlars (9.730 milions d’euros) després d’assumir depreciacions de 8.800 milions de dòlars (6.770 milions d’euros) en relació amb “greus incorreccions comptables” en Autonomy Corporation. Així és com HP va denunciar a Autonomy Corporation davant de l’Oficina de Fraus Greus del Regne Unit i al Departament de Justícia dels EUA, així com a la Comissió del Mercat de Valors (SEC), obrint-se-li una investigació.

Hewlett-Packard ha anunciat que Ralph V. Whitworth serà el nou president mentre en busquen un altre. També ha anunciat que John H. Hammergren i G. Kennedy Thompson, que van ser antics membres del consell, també han dimitit.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: