Reconeixement Digital de la Llengua catalana, som-hi!

Compartir

Que el català està molt de moda ho sabem, que tothom el vol tenir a tot arreu també. Ara una empresa busca a 600 candidats a gravar la veu per aconseguir un bon reconeixement digital.

El català arribarà a ser reconeguda oficialment com a Llengua digital. Un pas més per la nostre llengua. Un grup d’usuaris vol digitalitzar la nostra veu i buscava fins farà poc a gent interessada en prestar la seva veu. Dic fins farà poc perquè acabo de visitar la pàgina web i anuncien que ja han arribat al número de gent que necessitaven per poder fer les gravacions en català.

Com bé anomenen a la seva web, el reconeixement de la veu digital és ja una realitat. I el català, la nostra llengua, no hi podia faltar.

La nostre llengua està considerada com una entre les més importants a Internet i en el món de les noves tecnologies, per això estem representats a la gran majoria de programes i telèfons. Però segons ells, cal fer un pas més. Volem el nostre idioma com a reconeixement de veu digital.

Gràcies a Nuance Communications, una empresa dels Estats Units ha encarregat la gravació de veus per sintetitzar els diferents accents, timbres i tons de catalans i catalanes per la incorporació als dispositius.

Des de www.imatica.org volem donar el nostre suport a aquesta iniciativa i l’ajudarem a créixer i potenciar des del nostre portal de referència.

Web de Reconeixement de veu en Català

Twitter de Reconeixement de veu

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: