Recupera els teus diners fent exercici amb Motivate

Compartir

Segur que tots ens hem dit a nosaltres mateixos alguna vegada alguna cosa com: “a partir d’ara vaig a fer exercici”. I després tot s’ha quedat en un dia d’anar a córrer, o gimnàs. Motivate ens dóna la solució a aquest problema.

Amb aquesta aplicació serem nosaltres mateixos els que ens posarem un objectiu, com per exemple: córrer X quilòmetres en X minuts. Després, triarem la quantitat que volem pagar. Una vegada pagat i triada la nostra meta només queda complir-la. La motivació d’aquesta aplicació és que ens cobrarà els diners i, només si complim l’objectiu, ens els retornarà. També es quedaran registrats els nostres progressos com a tantes altres aplicacions per a que puguem seguir la nostra activitat.

També ens ofereix establir objectius entre grups, els quals ens tornaran els nostres diners amb un petit extra de bonificació, si els complim (i els altres no). Llevat dels diners que cadascun vulga pagar per a motivar-se a si mateix, l’aplicació és totalment gratuïta. Encara que no hi ha aplicació per a Android, sí que hi ha per a iOS. No obstant això, existeix una versió web mòbil per a que puguem gastar-la des de qualsevol dispositiu, independentment del sistema operatiu. I ben aviat segur que també estarà per a dispositius amb sistema Google.

No hi ha dubte que aquesta és una gran manera de motivar-se, ja no hi ha excuses per a no sortir a fer exercici.

Podeu trobar ací tant la versió per a iOS, com la versió mòbil.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: