Regalem tickets per a Voddler, streaming per a tothom!

Compartir

Durant tot el cap de setmana i fins dilluns, al programa de radio tindreu la sort de poder guanyar un codi per provar i provar la nova plataforma d’streaming a Espanya, Voddler.

T’explicàvem el que és Voddler amb l’entrada d’ahir, presentat a Espanya oficialment ja no necessitem cap invitació per accedir-hi. Bé, ara que hi sou a dins el voleu provar, no? Doncs nosaltres tenim l’oportunitat de deixar-vos provar el servei de l’empresa en creixement.

Els encarregats de Voddler, que els vam poder conèixer i conversar amb ells durant el Mobile World Congress, ens han explicat moltes coses com, per exemple, que no tanquen la porta a traduïr la web al català després de veure la força que té la nostra llengua internacionalment.

Ara bé, a vosaltres el que us interessa és el sorteig! Doncs anem per ell. Serà fàcil.

Simplement heu de seguir a www.imatica.org en català al Twitter, al Facebook i apuntar-vos a la llista. No té preu veure una pel·lícula d’estrena gratuïta amb imatica.org i Voddler!

Els guanyadors seran anunciats al programa de radio del dilluns a Constantí Radio i posteriorment tindreu el podcast i article amb els noms dels guanyadors.
Et facilitem un punt del sorteig, segueix www.imatica.org al Twitter!

Et facilitem un punt del sorteig, segueix www.imatica.org al Twitter!

Etiquetes: