Regalem tickets per a Voddler, streaming per a tothom!

Compartir

Durant tot el cap de setmana i fins dilluns, al programa de radio tindreu la sort de poder guanyar un codi per provar i provar la nova plataforma d’streaming a Espanya, Voddler.

T’explicàvem el que és Voddler amb l’entrada d’ahir, presentat a Espanya oficialment ja no necessitem cap invitació per accedir-hi. Bé, ara que hi sou a dins el voleu provar, no? Doncs nosaltres tenim l’oportunitat de deixar-vos provar el servei de l’empresa en creixement.

Els encarregats de Voddler, que els vam poder conèixer i conversar amb ells durant el Mobile World Congress, ens han explicat moltes coses com, per exemple, que no tanquen la porta a traduïr la web al català després de veure la força que té la nostra llengua internacionalment.

Ara bé, a vosaltres el que us interessa és el sorteig! Doncs anem per ell. Serà fàcil.

Simplement heu de seguir a www.imatica.org en català al Twitter, al Facebook i apuntar-vos a la llista. No té preu veure una pel·lícula d’estrena gratuïta amb imatica.org i Voddler!

Els guanyadors seran anunciats al programa de radio del dilluns a Constantí Radio i posteriorment tindreu el podcast i article amb els noms dels guanyadors.
Et facilitem un punt del sorteig, segueix www.imatica.org al Twitter!

Et facilitem un punt del sorteig, segueix www.imatica.org al Twitter!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: