Relleu al capdavant de Telecomunicacions de la Generalitat

Compartir

Jordi Puigneró substitueix Carles Flamerich al capdavant de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, en un canvi que estava previst des de fa temps, segons el govern.

Carles Flamerich (esquerra) i Jordi Puigneró. Imatges dels seus comptes de LinkedIn i Twitter respectivament

Carles Flamerich (esquerra) i Jordi Puigneró. Imatges dels seus comptes de LinkedIn i Twitter respectivament

Ahir es coneixia el nomenament de Jordi Puigneró, fins ara tinent d’alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia de l’ajuntament de Sant Cugat del Vallès, com a nou Director General de Telecomunicacions i Societat del Coneixement de la Generalitat en substitució de Carles Flamerich, nomenat al gener del 2011.

La noticia s’ha conegut a través de la premsa de la mà del mateix Puigneró, mercès a una entrevista que aquest ha concedit al rotatiu en línia Cugat.cat .

Tot i que des del govern s’afirma que el canvi estava previst des de feia temps, el relleu coincideix amb la polèmica pels documents filtrats dels espionatges duts a terme pel CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya), organisme que Flamerich -com a Director General de Telecomunicacions de la Generalitat- també presidia. Per tant, no han faltat les veus que han relacionat aquest escàndol amb la destitució de Flamerich, tot i que això ha estat desmentit des del Departament d’Economia i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Amb anterioritat al seu càrrec governamental, Flamerich havia estat directiu al món de l’empresa privada i President de l’Associació i Director General de la Fundació CTecno. Actualment també detenta la presidència de la Sectorial TIC a CDC.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: