Renfe renova amb Wifi els seus trens

Compartir

Després de molt de temps d’espera Renfe Espanya s’ha pronunciat en el seu bloc oficial a internet i des de ja els trens que passin per taller o revisió es col-locarà el servei de Wi-fi i endolls per a tots els usuaris

Des de el seu bloc oficial, RENFE, afirma que portava temps treballant en oferir servei de Wifi als seus trens en totes les rames. Alta distancia, Mitja distancia i cercanies però no ho havia fet per papers, legalitats i la seva gran quantitat de trens que disposa. Renfe disposa d’una flota de més de 1.200 trens, però ha explicat que està treballant en la col-locació d’aquest servei en cada un dels trens que entren a taller per revisar.

Lucas Calzado Arija, director de tecnologia i sistemes de Renfe explica que la connexió serà gratuïta, ja que si no veurien encara més reduït els passatgers que agafen certs trens. Diu que directament parlant de xifres l’interés entre que sigui gratuït un 90% pujaria al tren i si fos de pagament tindrien alternatives i seria de un 20% de passatgers.

En un altre article del seu bloc de Javier Casado, Director comercial i de marquèting explica que també s’inclourà un servei d’endolls a tots els seus trens. Per a què al trajecte podem disposar de temps suficient del nostre terminal, ordinador i tablet. L’única contra és, assenyala, que cada tren haurà de passar revisions més sovint per tal de que el servei no es veigi afectat.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: