Resum de la setmana: de Nokia a Amazon, passant per Berlín

Compartir

La fira IFA ha captat bona part de l’atenció mediàtica aquests dies en l’àmbit tecnològic, juntament amb el llançament dels nous Lumia i els nous Kindle d’Amazon.

Berlín ha acollit, fins aquest passat dimecres, una nova edició de la fira IFA, en la qual s’han presentat nombroses novetats, especialment pel que fa a smartphones, tablets i tecnologies adjacents. El nostre company Marc Corredera n’ha fet un seguiment especial.

Però no només d’IFA ha viscut el món tecnològic aquests dies. Entre la resta de les novetats destacables hi trobem la presentació dels nous Nokia Lumia, el 920 i el 820, que a posteriori s’han vist envoltats d’una polèmica referent a l’autenticitat de les imatges de l’acte de presentació.

Sense deixar el món dels smartphones, i malgrat que mediàticament ha quedat a l’ombra de Nokia, Motorola també ha mostrat la seva nova gamma. I pel que fa a la resolució de la causa judicial que enfrontava Apple i Samsung als Estats Units, dos apunts: el primer, en el que ens fèiem ressò dels rumors que apunten a què Google estaria buscant la pau amb la companyia de la poma, cosa que no ha impedit -i segon- que aquesta torni a posar una altra demanda a Samsung, aquest cop ja atacant directament al Galaxy S3, la joia de la corona de la sud-coreana.

Fora ja de l’àmbit de la tecnologia, la noticia més destacada ha estat que la Smart TV Alliance ja ha presentat els seus objectius i, ja en un àmbit més tècnic i freak, que el projecte Open WebOS comença a oferir els primers resultats en forma de beta, tot i que no és gens segur a quins fabricants podrà interessar.

Pel que fa al nostre twitter, les piulades més destacables han estat:

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: