Resum de la setmana: de Premis Blocs a la ‘mort’ de Webtop

Compartir

Samsung ha presentat la versió menor del Galaxy S III, s’ha presentat Angry Birds Star Wars, i Eric Schmidt ha polemitzat sobre el futur de l’ecosistema mòbil.

Acabàvem la setmana passada amb el lliurament dels Premis Blocs Catalunya, en els quals -i pel cap baix a la categoria TIC- brillava amb llum pròpia la joventut. La cinquena edició d’aquests premis, que va seguir un guió idèntic a la de l’any passat, es va acomiadar sense revelar quina ciutat acollirà l’entrega de l’edició de l’any vinent.

Google continua la reestructuració de Motorola Mobility, i una de les nombroses víctimes a banda dels acomiadaments i els tancaments de sèus fora dels Estats Units, ha estat l’entorn Webtop, del qual ens n’hem assabentat aquests dies que ja no serà inclòs en futurs models del fabricant.

L’apartat lúdic ha viscut l’anunci d’una nova entrega de la reeixida saga dels “ocells emprenyats”, aquest cop fusionant-la amb el pròdig univers de George Lucas. Angry Birds Star Wars promet ser un altre èxit instantani de Rovio.

En l’univers mòbil, Samsung vol seguir explotant l’èxit del Galaxy S3 amb la presentació del seu germà més petit, el Galaxy S III Mini mentre que Jolla, la continuadora i hereva de MeeGo, ha anunciat la presentació de la seva plataforma per a finals del mes vinent. Tindrà èxit? Tot dependrà dels fabricants de terminals.

Facebook ha presentat alguns números, coincidint amb la seva arribada als mil milions d’usuaris, dels quals més de la meitat es connecten des de dispositius mòbils, i hem tancat la setmana amb les declaracions d’Eric Schmidt, que situa el futur de les plataformes mòbils entre Google i Apple, sense donar cap importància als altres jugadors.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: