Resum de les darreres adquisicions

Compartir

Novetats al voltant de les compres de companyies com Yahoo!, Rakuten, etc…

Comencem per la menys coneguda Lithium Tecnologies, que ha adquirit Klout. Per a qui no sàpiga què és Klout en faré un breu resum: fundada el 2008, Klout és una pàgina que ofereix puntuacions de 0 a 100 als usuaris sobre la seva activitat a les xarxes socials.

Després de molts canvis d’estratègia, Klout ha estat venuda per menys de 100 milions de dòlars, i ara s’espera el tancament d’aquesta pàgina aviat.

Una altra que també se n’ha anat de compres és Rakuten, l’Amazon japonès, que s’ha fet amb Viber per 900 milions de dòlars. Aquesta darrera és la competència de WhatsApp, qui al seu torn ha estat recentment adquirida per Facebook.

Marissa Mayer ha tornat a usar el talonari de Yahoo! per fer-se amb Wander, creadora de l’aplicació anomenada Days, que permet als usuaris crear una sèrie de fotografies i gifs i organitzar-les en un paquet anomenat “dia” que compartirà l’endemà. És a dir, compartir tot el dia i no en moments concrets.

Suposem que aquesta adquisició és part de la política de Mayer de centrar-se en els mòbils. El preu de la compra és d’uns 10 milions de dòlars.

Flipboard s’ha fet amb Zite, el lector de notícies de la CNN. L’acord és d’uns 60 milions de dòlars i la possibilitat que grans presentadors de la CNN tinguin els seus programes a Flipboard.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: