Retallades a Lexmark, Sharp i Motorola Mobility

Compartir

La crisi porta a aquestes empreses a prescindir d’una part del seu planter.

Lexmark abandona la producció d’impressores d’injecció de tinta i redueix el seu planter en un 13%, és a dir, 1.700 treballadors. La companyia continuarà donant suport als usuaris que tinguin les seves impressores.

Per la seva banda, Sharp va anunciar l’acomiadament d’un 6% del seu planter, és a dir, 2.000 treballadors al Japó. El procés d’acomiadaments es farà en base a baixes voluntàries que s’oferiran en diferents filials de la companyia durant les primeres setmanes de novembre per a posteriorment fer oficials els acomiadaments al desembre.

Un altre gegant, Google, tanca la sucursal de Motorola Mobility a Israel. Aquest tancament deixarà poc més de 30 treballadors al carrer. La mateixa companyia matriu també acomiadarà el 40% dels seus directius i 4.000 treballadors només als Estats Units.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: