Apple podria incorporar la Retina Display a la seva gamma MacBook Pro

Compartir

Des de fa temps Apple està donant tombs al seu portàtil estrella, el Macbook Pro, que necessita una renovació i ja no saben com millorar-lo. Apostaràn per la millor pantalla del mercat? La retina display comença a estar en boca de tothom.

Fa temps que el producte estrella d’Apple, el MacbookPro, no pateix cap reestructuració forta. Apple està treballant en col·locar la pantalla de l’iPhone al seu portàtil. T’imagines un MacbookPro amb la pantalla Retina Display de la mà d’Apple? Pot ser la bomba del mercat. 

DigiTimes informa que dimecres Apple va afegir nous panells a la pantalla del Macbook Pro per al 2012 amb una resolució de 2.880 x 1800 píxels. Els nous monitors quadrupliquen la resolució dels actuals 1440 x 900 píxels en pantalla de 15 polzades.

Això pot venir impulsat sobretot pel que s’espera en el proper CES de Las Vegas. La presentació per part de totes les companyies d’Ultrabooks. Portàtils ultra-fins i amb el rendiment semblant al MacbookAir d’Apple. Apple no es vol quedar enrere en el mercat que ha guanyat terreny i per això presentarà una diferència molt gran enfront de qualsevol altre portàtil.

Pots comentar la jugada d’Apple al nostre Facebook o també al nostre Twitter. Estem per informar-te i comentar amb vosaltres!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: