RIM anuncia la incorporaci

Compartir

Permet xatejar en temps real i accedir a la bústia de correu de Hotmail aprofitant la connectivitat continuada dels smartphones de RIM.


Redacció iMàtica – La companyia canadenca RIM ha anunciat per al mercat espanyol la disponibilitat dels serveis en línia de Microsoft per als seus telèfons mòbils intel·ligents Blackberry, concretament el servei de missatgeria instantània Messenger i el correu electrònic Hotmail, ambdós part de Windows Live.

Els serveis Windows Live podran descarregar-se des de www.blackberry.com/windowslive i vindran integrats en els nous terminals a través d’una icona que apareixerà a la pantalla principal. Per accedir als mateixos, caldrà introduir el compte de correu electrònic de Hotmail (l’identificador del qual és emprat també pel servei Messenger) i la corresponent contrasenya.

Els usuaris de Hotmail s’aprofitaran del sistema de correu de les Blackberry que manté als usuaris connectats permanentment i rebent el seu correu en temps real. Igualment, els usuaris de Messenger podran accedir als mateixos comptes que tinguin configurats en ordinadors de sobretaula o dispositius equipats amb Windows Mobile, emprant algunes funcions com per exemple la disponibilitat d’emoticones per mostrar en les converses.

Les Blackberry s’afegeixen així a l’iPhone d’Apple en la incorporació de compatibilitat amb certs serveis en línia de la multinacional de Redmond, malgrat que en el cas del telèfon d’Apple la compatibilitat es presenta per als servidors de correu Exchange.

Guillem Alsina