RIM començarà a proporcionar prototips amb BlackBerry OS 10 als desenvolupadors al maig

Compartir

Els terminals no presentaran la interfície d’usuari definitiva, probablement en un intent per mantenir la sorpresa.

Aquest podria ser un prototip de nou smartphone BlackBerry de RIM

Aquest podria ser un prototip de nou smartphone BlackBerry de RIM

RIM ha anunciat per als dies 1 a 3 de maig un esdeveniment que es celebrarà a Orlando (Florida, Estats Units) amb el nom de BlackBerry Jam Conference o BlackBerry 10 Jam, orientat a desenvolupadors i en el qual mostrarà la nova versió del seu sistema operatiu per a smartphones.

En aquesta conferència s’hi podrien repartir fins a 2.000 prototips de terminal que muntaran el nucli i serveis d’aquest nou sistema, però la interfície gràfica del qual diferirà de l’experiència que finalment podran gaudir els consumidors que adquireixin un dels futurs nous terminals del fabricant canadenc quan surtin al mercat.

Aquesta sortida es podria produir prop del darrer trimestre de l’any per tal d’arribar a temps a la campanya nadalenca amb l’atractiu ham d’una renovada plataforma de programari.

Aquesta es basarà probablement en la tecnologia de QNX, el sistema operatiu i empresa homònima (també canadenca) adquirida per RIM en el 2010, fet que permetrà executar programari del tablet Playbook directament en els futurs smartphones del fabricant.

El motiu pel qual no es mostrarà la interfície final de la nova versió del sistema pot ser per evitar filtracions a la premsa i generar expectació de cara a un futur llançament. A més, aquesta interfície gràfica podria no ser la definitiva encara o estar subjecta a canvis.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: