RIM, millor del que s’esperava

Compartir

Tot i continuar en pèrdues, el fabricant canadenc no presenta uns resultats tan dolents com s’esperava.

La canadenca RIM, productora dels famosos smartphones BlackBerry i responsable dels serveis de dades homònims, ha presentat els resultats del segon trimestre fiscal del 2013* en els quals, i malgrat seguir en pèrdues, es nota una millora si els comparem amb els números de l’anterior trimestre fiscal, el que ens porta a concloure que, entre aquests dos períodes, s’ha estabilitzat i experimentat una lleugera pujada.

Tal i com ja havia avançat Thorsten Heins, CEO de la companyia, a la BlackBerry Jam Americas, el nombre de subscriptors dels serveis que ofereix l’empresa ha augmentat al llarg d’aquest darrer trimestre en dos milions d’usuaris, passant dels 78 als 80.

En l’apartat financer, i com ja hem indicat abans, RIM continua presentant pèrdues, però els guanys augmenten un 2% respecte al trimestre anterior, deixant a entendre que el fabricant ha aturat l’espiral negativa en la qual es trobava sumit i sembla poder estabilitzar els seus nombres a l’espera de la sortida de BlackBerry OS 10 al mercat juntament amb els seus nous terminals, quelcom que ja està confirmat per a algun moment del primer trimestre de l’any vinent.

Després de l’anunci, la cotització de RIM en el Nasdaq està experimentant una tendència a l’alça.

per la data se sobreentén que no es tracta d’any natural, si no d’any comptable.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: