RIM presenta resultats trimestrals a l’alça i avança data de sortida de BB OS 10

Compartir

La companyia canadenca ha incrementat en dos milions (de 78 a 80) el nombre de subscriptors dels seus serveis, i planeja donar un cop espectacular amb la sortida del seu renovat sistema operatiu en algun moment del primer trimestre de 2013.

Thorsten Heins, CEO de RIM, a la seva 'keynote' de la BlackBerry Jam Americas 2012

Thorsten Heins, CEO de RIM, a la seva ‘keynote’ de la BlackBerry Jam Americas 2012

Thorsten Heins, CEO de RIM, va informar en l’esdeveniment BlackBerry Jam Americas (celebrat entre aquest dimarts i dijous) dels resultats de la companyia que dirigeix, en els quals es reflecteix un increment de dos milions de subscriptors en els seus serveis, passant de 78 a 80 milions.

Aquesta és una xifra que desmenteix les prediccions d’alguns analistes que havien previst un creixement zero per als subscriptors de la companyia, a falta d’uns pocs dies per a la presentació de resultats trimestrals.

Executius de RIM també van confirmar la data de sortida al mercat del nou sistema operatiu de l’empresa, BlackBerry OS 10 per a algun moment del primer trimestre de l’any vinent. La seva presentació en el Mobile World Congress de Barcelona, que es celebra al final d’aquestes dates, cap dins de les possibilitats en tenir tota la premsa especialitzada reunida al seu voltant.

BlackBerry OS 10 suposarà un trencament amb allò existent fins a la data per part del fabricant canadenc, i es proposa com la caixa de reclutament per a tota una nova generació d’usuaris als qui ara atrau més una plataforma com Android o iOS. Fins a la data, s’ha pogut veure alguna versió prèvia en màquines per a desenvolupadors.

El rotatiu econòmic Bloomberg afegeix a aquesta informació que RIM ha estat parlant amb fins una trentena d’operadores per assegurar-se el recolzament de la indústria als nous smartphones que llançarà ja muntant el seu sistema operatiu de nova generació.

La reacció a la borsa a l’anunci de RIM ha estat a l’alça, passant de menys de 6,5 dòlars per acció a poc més de 7.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: