RIM talla les ales a les apps d’Android en el Playbook

Compartir

La propera actualització del sistema operatiu del PlayBook podria limitar l’execució d’apps Android a només aquelles que es descarreguin de l’App World, un recurs al que és possible esquivar amb una mica de pràctica per a instal·lar qualsevol programa del robotet verd.

El tablet PlayBook de RIM

El tablet PlayBook de RIM

Segons informa el rotatiu en línia TG Daily, a RIM no li està agradant gaire que els posseïdors d’un dels seus tablets PlayBook puguin instal·lar-hi (amb una mica d’habilitat pel mig) qualsevol aplicació Android en els seus dispositius, i no només aquelles disponibles en el seu App World, i és per això que pensa limitar aquesta execució amb mesures de programari més severes.

Citant fonts properes al fabricant canadenc, el TG Daily afirma que en la propera actualització de programari per al PlayBook, RIM limitarà les aplicacions d’Android que poden anar en aquest tablet a aquelles que siguin descarregades de l’App World.

Una decisió que es pot revelar com a no encertada en termes comercials en un moment pel qual està travessant l’empresa que pot es qualificar com de ‘delicat’, ja que la seva quota de mercat baixa i està rebent fortes crítiques des del sector dels analistes i la premsa especialitzada, que li retreuen principalment que s’hagi quedat desfasada tecnològicament.

La possibilitat d’execució de les apps d’Android és una de les més atractives per a l’adquisició d’un PlayBook, segons s’ha vist en diversos estudis i enquestes entre consumidors, a més de ser una de les característiques més esmentades en blogs i publicacions especialitzades.

RIM sempre ha tingut un control molt ferri sobre el que es pot o no es pot executar en els seus dispositius, buscant una qualitat i utilitat màxima que, de fet, ha aconseguit, ja que diversos estudis revelen que les apps que instal·la el posseïdor d’una BlackBerry, en general les utilitza i aprofita més que els posseïdors de smartphones amb altres plataformes.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: