Rovio canvia d’opinió sobre Windows Phone

Compartir

El CEO de la companyia finlandesa confirma a Reuters que estan treballant en la versió per a la plataforma de Microsoft del seu últim èxit.

Sembla que, finalment, els "ocellets enfadats" si arribaran a Windows Phone

Sembla que, finalment, els "ocellets enfadats" si arribaran a Windows Phone

Els ocellets enfadats volaran en la seva última aventura també en els Windows Phone de Nokia i altres fabricants o, almenys, així ho assegurava amb prou feines fa uns dies el CEO de Rovio (companyia productora de la saga Angry Birds), Mikael Hed.

Hed sortia així al pas de les recents declaracions d’un dels directius de l’empresa finesa en les quals afirmava que Angry Birds Space no veuria la llum per a Windows Phone, deixant així de banda a un fabricant de gran calibre com és Nokia. Aquesta decisió li hagués fet molt mal a la també finlandesa Nokia, doncs avui en dia el que principalment diferencia a dos terminals qualsevol en el mercat són les aplicacions a les que té accés, amb la qual cosa, la manca d’Angry Birds hagués pogut decantar la balança de la compra cap a altres bandes per a un bon nombre de consumidors.

A través de Facebook, Nokia (principal fabricant implicat en Windows Phone després de la mateixa Microsoft) també es va fer ressò ràpidament de la informació per tal de satisfer els seus clients i els possibles interessats.

Entrada de Nokia en el seu perfil de Facebook amb la que confirmava el port d'Angry Birds Space a Windows Phone

Entrada de Nokia en el seu perfil de Facebook amb la que confirmava el port d'Angry Birds Space a Windows Phone

Angry Birds es revela, doncs, com un dels programes dels quals les diverses plataformes han de disposar de manera estratègica.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: