Rumors apunten a qu

Compartir

Seria una versió més simple i menys potent que els actuals iPhone, i sortiria a la venda durant aquesta propera campanya nadalenca.


Guillem Alsina (guillem@imatica.org) – Diversos rotatius en línia entre els quals s’hi compten alguns de tant prestigi com CNET News s’estan fent ressò dels rumors que apunten a què Apple està ultimant els detalls per a una nova versió del seu telèfon mòbil iPhone, malgrat que aquesta vegada no es tractaria com l’última (l’iPhone 3G) d’una versió més completa, ans al contrari, una versió més simple i econòmica.

El que es coneix de moment com a iPhone Nano en analogia a l’iPod Nano, el reproductor més petit amb pantalla i capacitat de reproducció de vídeo que ofereix la companyia de Steve Jobs, és només un rumor sense fonaments sòlids, i malgrat que amb això ja és més que dubtós publicar-ho com a notícia, també sabem que en els darrers temps gran part dels rumors sobre nous productes d’Apple s’han acabat materialitzant. A més, què seria dels geeks sense rumorologia? Naturalment, la companyia de Cupertino ni confirma ni desmenteix.

Segons s’indica, l’iPhone Nano tindria un preu més assequible que l’iPhone 3G, una interfície encara més simplificada però mancada d’algunes funcionalitats per tal de reduir despeses. D’una banda tindria els típics controls en cercle de qualsevol iPod, i per l’altre disposaria de la típica pantalla tàctil de l’iPhone i l’iPod Touch.

El rotatiu Daily Mail cita fonts de la indústria sense indicar explícitament la seva identitat, per afirmar que aquest nou model de telèfon es dirigeix als clients de prepagament, es començarà a comercialitzar durant aquesta campanya nadalenca i la primera en vendre’l al Regne Unit serà O2, operadora propietat de l’espanyola Telefónica.

Guillem Alsina