Rumors sobre el Nokia Lumia Coffe Tablet

Compartir

Han arribat amb força els nous mòbils de Nokia Lumia, però ningú ha pensat en que podem gaudir d’aquesta gama, en un tablet força complet i atractiu que pugui fer la competència a Samsung o Apple?

Han arribat amb força els nous mòbils de Nokia Lumia, però ningú ha pensat en que podem gaudir d’aquesta gama, en un tablet bastant complet i atractiu que pugui fer la competència a Samsung o Apple?

Aquest es el cas del nou i rumorejat Nokia Lumia Coffe Tablet que de moment sols és una invenció d’un dissenyador anomenat “Tristan”, però que dona una idea molt clara de com podria ser el nou Tablet de Nokia en molts aspectes.

Per les imatge que hem vist sembla força atractiu i amb un processador bastant a l’Altura de la competència, podria donar un salt de qualitat a una empresa que fins ara estava en hores baixes i que Windows ha estat la clau per a que tot torni a funcionar, no amb el nivell del mercat d’abans però amb un creixement òptim, i és que si es segueix treballant així, aquesta tauleta tan atractiva podria arribar al mercat i més d’un tindría certs conflictes depenent del preu en quina agafar.

No s’ha comentat res de Tablets de Nokia per al Mobile Word Congress però hi han hagut fins i tot rumors de que aquesta tauleta o una de semblant podria ser la sorpresa d’aquest any.

I per afegit que somiar val cap cèntim, hem trobat informació de les especificacions d’aquesta, que no es queden gaire enrere de les actuals.

Pantalla:

– 9.7 polzades ClearBlack

– Resolució 1280×800

Processador: 

– Doble processador 1.4 GHz

– 1 GB de Ram

Memòria interna:

– 16/32/64 Gb

Comunicació:

– Wifi/3g/Bluetooth

Camara:

– 8 Megapíxels

SO:

– Windows 8

Més informació al bloc oficial

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: