Samsung apostaria únicament per Chrome OS en portàtils per al 2015

Compartir

El motiu és la previsió a la baixa de les vendes de notebooks ‘tradicionals’.

Segons apunta el rotatiu taiwanès DigiTimes, especialitzat en el sector tecnològic, la multinacional sud-coreana Samsung s’ha vist abocada a modificar les seves previsions de vendes de notebooks i, en conseqüència, la seva estratègia de futur per a aquest segment de màquines.

El més cridaner del que, segons DigiTimes, serà la nova estratègia de Samsung per als notebooks, és l’abandonament de Windows com a sistema operatiu per al 2015, i la seva substitució per Chrome OS. De fet, els notebooks ‘tradicionals’ seran substituïts per Chromebooks.

La decisió de la fabricant sud-coreana vindria motivada per la davallada en les vendes dels notebooks, tocats per altres formats de dispositiu com els tablets. L’any passat, Samsung tenia previst haver distribuït 17 milions de portàtils, xifra que finalment es va quedar en 12 milions d’unitats. Per a aquest any 2014, la previsió s’ha escurçat encara molt més, fins als set milions d’unitats.

DigiTimes es basa per aquesta informació en les revelacions procedents de les fàbriques de Taiwan.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: