Samsung contraataca a Apple incloent l’iPhone 5 en la seva llista de dispositius denunciats

Compartir

L’ús de tecnologia LTE pot ser el motiu al què s’agafi la multinacional coreana per contraatacar la denúncia que Apple va posar contra el seu nou S3.

Segons informa Mobile Business Briefing, la newsletter oficial de la GSMA, Samsung ha confirmat la futura inclusió de l’iPhone 5 en la seva denúncia contra Apple per infracció de patents.

Ambdues companyies mantenen una guerra als tribunals que les ha dut a denunciar-se mútuament per infracció de patents en uns quants països del món. Fins ara, la resolució més sonada d’un d’aquests judicis s’ha donat als Estats Units, obligant Samsung al pagament d’una quantiosa multa, però també s’ha produït un veredicte en sentit contrari a Corea del Sud que no ha generat tants titulars a la premsa occidental, ni interès mediàtic.

La multinacional sud-coreana estaria esperant, segons Mobile Business Briefing, la sortida al mercat del terminal de la poma mossegada per a estudiar-lo i veure en quines violacions de patents de la seva propietat incorre per denunciar-lo a posteriori. Tot i això, aquest darrer moviment de denúncia es dóna com pràcticament segur tenint en compte l’ambient regnant entre ambdós fabricants, i que Apple ja ha presentat denúncia contra el Galaxy S III, la “joia de la corona” de Samsung.

La mateixa publicació de la GSMA apunta com a possible tecnologia a denunciar per part de Samsung, a l’ús de compatibilitat LTE per part del telèfon d’Apple.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: