Samsung deixa clar que no vol ICS al Galaxy S

Compartir

El que va ser el terminal de sortida, el seu inici amb Android, el pare de tots els Galaxy que han sortit posteriorment, morirà després de saber que no tindrà de manera oficial Ice Cream Sandwich.

Samsung ha confirmat cop rere cop que no tindrà versió estable per al Samsung Galaxy S, el seu primer terminal insígnia amb Android i per tant deixa sense nova versió a gairebé més de 10 milions d’usuaris que van confiar en Samsung i el seu terminal i ara l’empresa dona aquesta notícia.

Primer Samsung va fer com si ignorés la petició creada per Internet, però la Xarxa sempre recorda i no s’esborren dades gairebé mai, i sumant-hi que el Galaxy S amb les mateixes característiques disposa ja de la versió d’Ice Cream Sandwich van fer servir l’excusa que no suportava la versió creada de TouchWiz pel terminal. Excuses que l’únic que donen és una mala imatge de l’empresa per a qualsevol usuari.

Després de tot això, per Internet es va fer el rumor d’un “value pack” o una versió retallada d’Ice Cream Sandwich per als terminals que no suportaven completament l’última versió d’Android. Però Samsung ha confirmat a través de TNW que no hi haurà tal actualització “lite” d’Ice Cream Sandwich per a aquests dispositius que no tindran la versió estable de l’empresa.

Així doncs, més de 10 milions d’usuaris d’algun Samsung no tindrà la versió més potenciada d’Android, Ice Cream Sandwich, que nosaltres et vam explicar el dia de la seva presentació en directe.

Molta gent ara acusarà a Samsung de deixar morir un terminal que l’ha portat a la glòria dels terminals i al capdavant de vendes però ningú recorda quan Apple va deixar morir el seu totpoderós iPhone 3 o el 3GS? Totes les empreses intenten evolucionar, i serà el pa de cada dia.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: