Samsung desembarca a Londres aquest dijous

Compartir

Les gammes Galaxy i ATIV de la companyia sud-coreana veuran novetats a la capital britànica, que cobrirem en directe des d’allà.

Samsung celebra esdeveniment a Londres aquest dijous

Samsung ha enviat una invitació als mitjans de comunicació per a què acudeixin aquest proper dijous dia 20 a Londres per a una premiere que se celebrarà a les 19:00 hora local (20:00 hora catalana). L’esdeveniment tindrà relació amb les gammes Galaxy (smartphones i tablets funcionant amb Android) i ATIV (smartphones, tablets i convertibles basats en Windows Phone i Windows 8/RT), i s’espera que sigui la presentació de nous models.

La companyia sud-coreana ha tingut la gentilesa de convidar-nos a aquest esdeveniment, que retransmetrem via el nostre Twitter comentant el que vagi essent presentat. Aquells dels nostres lectors interessats en seguir l’esdeveniment en directe, poden fer-ho a través del canal de YouTube de Samsung Mobile en streaming.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: