Samsung, en un moment dolç

Compartir

La multinacional sud-coreana supera les seves pròpies expectatives en vendes gràcies al bon rendiment que han donat les divisions de smartphones i de televisors, especialment amb una xifra de vendes inesperada del Galaxy Note.

El Samsung Galaxy note, aparell que tantes alegries ha donat a la multinacional sud-coreana

El Samsung Galaxy Note, aparell que tantes alegries ha donat a la multinacional sud-coreana

Ja vam comentar amb anterioritat el gran èxit de vendes que ha suposat el Galaxy Note de Samsung, un dispositiu a mig camí entre un smartphone i un tablet que munta una generosa pantalla de cinc polzades. Fins a cinc milions d’unitats d’aquest híbrid ha arribat a vendre la casa sud-coreana.

És gràcies principalment a l’inesperat bon rendiment econòmic d’aquest i al predictible èxit del Galaxy S II, que Samsung ha obtingut uns resultats econòmics per al darrer trimestre del 2011 millor dels esperats, amb uns ingressos de 5.150 milions de dòlars.

A aquestes xifres també hi ha contribuït l’èxit de la seva divisió de televisors, gràcies especialment als models més avançats amb funcionalitats com el 3D i els smart TV amb connexió a Internet i apps.

L’èxit del Note i de la sèrie Galaxy S permet a Samsung entrar a lluitar de tu a tu amb Apple un cop aconseguit el lideratge mundial en el terreny dels smartphones Android. El terreny que li queda pendent ara a la casa sud-coreana és el dels tablets, en què la sèrie Galaxy Tab no ha aconseguit el mateix reconeixement.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: