Samsung enganxa una càmera de fotos a un telèfon

Compartir

Smartphone Galaxy S4 més lent amb zoom de 10 augments igual a una càmera compacta i telèfon intel·ligent tot-en-un.

Un moment de la presentació del Galaxy S4 Zoom

Un moment de la presentació del Galaxy S4 Zoom

Samsung va presentar ahir a Londres el que molts aficionats a la fotografia que busquen altes prestacions de captura d’imatges en un smartphone han somiat algun cop: el Galaxy S4 Zoom de 10 augments òptics.

La suma del terminal de telefonia mòbil intel·ligent més potent de la marca sud-coreana amb una càmera de fotos prou potent per satisfer les necessitats de qualsevol bon aficionat que demani una mica de qualitat a les seves fotos és, parlant d’estètica, allò que hom es podria esperar: cos de càmera per la seva part posterior, i un S4 en tota regla per la seva banda davantera.

Les prestacions d’aquest potent híbrid són connectivitat LTE, pantalla de 4,3″, processador de doble nucli a 1,5 Ghz, Android 4.2 Jelly Bean, 8GB de memòria interna (que segons veiem serà espai compartit entre el telèfon i la càmera de fotos) ampliables mitjançant targes microSD, 1,5 GB de RAM, bateria de 2.300 mAh, càmera posterior de 16 Mpx. i 10 augments de zoom òptic amb cos retràctil i OIS.

Avantatges del zoom de 10 augments que incorpora la càmera

Avantatges del zoom de 10 augments que incorpora la càmera

El zoom no només es pot aplicar a la imatge que estem prenent des de la pantalla tàctil del terminal, si no que amb la mà que no aguanta el telèfon, podem aplicar manualment el zoom des del cos de la mateixa càmera.

Zoom Ring és una funcionalitat que per mitjà de maquinari i programari permet seleccionar modes de disparar i funcionament de la càmera, i que s’activa quan fem rodar el zoom, presentant a la pantalla del smartphone un menú accessible amb la rotació del zoom.

Flaix de Xenó

Flaix de Xenó

Entre les funcions de programari d’aquest terminal-càmera, In-call Photo Share, que ens permet compartir una imatge amb el nostre interlocutor en plena conversa, o Photo Suggest, que consulta amb unes quantes biblioteques online de fotografies (no especificades quines exactament) i suggerix instantànies segons la geolocalització de l’usuari.

Com a terminal de telefonia, és ideal si ets un enamorat de prendre fotos amb una certa qualitat, però molt em temo que a la llarga, i en certes situacions, maleeixes tenir un mòbil a la teva butxaca al qual li sobresurt voluminosament l’objectiu i la zona per agafar la càmera, però també estic segur que aquests moments seran ràpidament oblidats en comptar amb un “tot en un” molt superior en prestacions a la majoria de les càmeres integrades en mòbils del mercat.

El problema que explicava del gruix del terminal, aquí comparat amb un Sony Xperia T (a la part inferior de la imatge, ambdós telèfons de perfil)

El problema que explicava del gruix del terminal, aquí comparat amb un Sony Xperia T (a la part inferior de la imatge, ambdós telèfons de perfil)

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: