Samsung Espanya pregunta als desenvolupadors com millorar el seu lloc web

Compartir

La multinacional coreana a l’Estat Espanyol obre una breu enquesta en línia molt oberta per preguntar als desenvolupadors quins aspectes millorar del seu lloc web.

Molts cops responem a enquestes en línia que ens han promès no passar més d’un parell de minuts amb elles però que, al final, ens van presentant pregunta rere pregunta. No és el cas de la de Samsung, que potser si necessiti més de dos minuts d’atenció (segons tinguem més o menys suggeriments per enviar al fabricant sud-coreà), però que es restringeix a cinc senzilles preguntes.

L’enquesta es dirigeix ​​als desenvolupadors, i el seu objectiu és millorar el lloc web per a aquests de Samsung Espanya. La multinacional és present en tots o gairebé tots els àmbits de l’electrònica de consum i la informàtica d’avui en dia, fabricant i distribuint des d’electrodomèstics fins a dispositius mòbils com smartphones i tablets passant per ordinadors, en una estratègia de diversificació que busca cobrir totes les àrees del mercat.

Com a fabricant important, Samsung ha construït al seu voltant una comunitat de desenvolupadors que treballa dirigint les seves creacions als dispositius de la marca, encara que no necessàriament limitant-se a ells. Per a ells, la companyia té una sèrie de recursos en línia, entre els quals la seva pàgina web, que és la que ara vol renovar i, per això, comptar amb l’opinió dels seus usuaris.

Aquells que vulguin respondre a l’enquesta es trobaran amb quatre preguntes de resposta ràpida i una altra final de redactat lliure en la qual la companyia sud-coreana sol·licita idees i suggeriments.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: