Samsung Galaxy Note 3, el nostre millor “Experiència en Xarxa” del 2013

Compartir

Aquest terminal compta amb una pantalla Super AMOLED de 5,7″ ideal per navegar còmodament per pàgines web, gaudir al màxim de comunitats com Flickr, comptar amb una experiència única en xarxes socials i professionals, treure profit de les fonts de notícies RSS o gestionar el correu electrònic amb total comoditat.

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Barcelona – 27 desembre 2013 – El Mur Tecnològic, com a mitjà especialitzat en anàlisis (reviews) de smartphones, ha decidit concedir al Samsung Galaxy Note 3, smartphone amb sistema operatiu Android, el seu reconeixement anual en la categoria “Experiència en Xarxa” del 2013, en base a les proves de producte de telefonia realitzades entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2013. Els paràmetres que s’inclouen en aquesta categoria són l’exploració de pàgines web, gestió del correu electrònic, xarxes socials, fonts de notícies, reproducció de vídeo en xarxa i autonomia de bateria.

El Samsung Galaxy Note 3, un dels nostres productes recomanats, compta amb una pantalla Super AMOLED de 5,7″ ideal per navegar còmodament per pàgines web, gaudir al màxim de comunitats com Flickr, comptar amb una experiència única en xarxes socials i professionals, treure profit de les fonts de notícies RSS o gestionar el correu electrònic amb total comoditat.

El Galaxy Note 3 és un dispositiu amb un processador de quatre nuclis a 2,3 Ghz i compatible amb xarxes 4G/LTE, la qual cosa afavoreix en gran mesura l’intercanvi de dades en xarxes mòbils, ja que les pàgines web pesades es carreguen amb celeritat i les aplicacions/adjunts de grans dimensions es descarreguen al màxim de mbps permès per la nostra tarifa de dades. La bateria de 3.200 mAh. serà un altre dels grans valors per a aquest telèfon, ja que garanteix un plus d’autonomia en aquelles activitats en què mantenir una pantalla encesa o intercanviar dades per 3G/4G suposa un important despesa energètica.

Video review del nostre especialista (en castellà)

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: